Shipwreck - Photo Friday Blur

Photo Friday: Blur

Tijdens onze cruise door het Caribisch gebied in 2015 zijn we ook wezen snorkelen rondom een scheepswrak. Dit wrak ligt voor d ekust bij Georgetown, Grand Cayman en ligt vrij dicht onder het wateroppervlak. Prima om rondon te snorkelen, wat we hebben gedaan tijdens een heerlijk tripje op een catamaran.

Het blijft magisch dat je eerst een hele vage contour van een scheepswrap ziet en naar mate je dichterbij komt, wordt het steeds duidelijker en scherper. Een mooie foto voor het thema deze week in de Photo Friday, namelijk #blur.

Scheepswrak voor de kust van Georgetown, Grand Cayman
(Visited 22 times, 1 visits today)

Laat een reactie achter

Uw emailadres zal niet getoond worden.


*


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.