Aoraki / Mount Cook: the highest mountain in New Zealand

Photo Friday: Mountain

Tijdens onze rondreis door Nieuw Zeeland hebben we genoeg bergen gezien, maar de omgeving rondom Mt Cook (Aoraki) vond ik toch wel erg indrukwekkend. Het was ook nog aan het begin van onze reis, dus alles was daardoor nog extra indrukwekkend.

Aoraki / Mount Cook: the highest mountain in New Zealand
Aoraki / Mount Cook: the highest mountain in New Zealand
Foto credits: Olaf van Zandwijk

Wil je ook meedoen met de Photo Friday challenges? Op deze website kan je er meer informatie over vinden. Ik vind het in elk geval een leuke manier om met een doel je foto’s te doorzoeken naar iets dat past bij het thema.

(Visited 228 times, 1 visits today)

Laat een reactie achter

Uw emailadres zal niet getoond worden.


*


Door verder te klikken op deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close