Aoraki / Mount Cook: the highest mountain in New Zealand

Photo Friday: Mountain

Tijdens onze rondreis door Nieuw Zeeland hebben we genoeg bergen gezien, maar de omgeving rondom Mt Cook (Aoraki) vond ik toch wel erg indrukwekkend. Het was ook nog aan het begin van onze reis, dus alles was daardoor nog extra indrukwekkend.

Aoraki / Mount Cook: the highest mountain in New Zealand
Aoraki / Mount Cook: the highest mountain in New Zealand
Foto credits: Olaf van Zandwijk

Wil je ook meedoen met de Photo Friday challenges? Op deze website kan je er meer informatie over vinden. Ik vind het in elk geval een leuke manier om met een doel je foto’s te doorzoeken naar iets dat past bij het thema.

(Visited 12 times, 1 visits today)

Laat een reactie achter

Uw emailadres zal niet getoond worden.


*


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.