Shinkansen in Japan

Photo Friday: Fast

Shinkansen

Met het thema van deze week “Fast” moest ik eigenlijk gelijk denken aan onze reis door Japan, waarbij we regelmatig een stukje met de Shinkansen hebben gereisd om grote afstanden te overbruggen. De shinkansen is natuurlijk een hele snelle trein en wordt ook wel de bullit train genoemd.

Thunder Dolphin Tokyo Dome

Naast de Shinkansen hebben we die reis ook in de Thunder Dolphin gezeten in de Tokyo Dome en ook die ging behoorlijk snel. Zeker als je niet echt een held bent in achtbanen, dan voelt dit behoorlijk heftig.

Thunder Dolphin Japan
Thunder Dolphin in Tokyo Dome, Japan

Wil je meer foto’s zien van onze rondreis door Japan, bekijk deze dan eens rustig op mijn Flickr site.

Van deze reis is ook een reisverslag terug te vinden op deze website met achtergrondverhalen bij de rondreis.

(Visited 302 times, 1 visits today)

Laat een reactie achter

Uw emailadres zal niet getoond worden.


*


Door verder te klikken op deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close