Geen afbeelding beschikbaar - Roelfina.net

Maak snel je eigen rebus

Op Nu.nl kwam ik een grappige link tegen naar een Rebus generator. Een handige tool als je voor de feestdagen iemand in plaats van een gedicht een rebus wil geven of gewoon ergens een rebus voor wilt gebruiken. In de screenshot hieronder is te zien hoe makkelijk dit werkt.

550px

Als je voor iets of iemand een rebus in elkaar moet zetten, vul je onderaan de pagina de tekst in. Klik daarna op preview en er wordt een rebus van gemaakt. Daarna kan je de gemaakte rebus snel en makkelijk printen of opslaan als plaatje.

Hieronder mijn zelfgegenereerde rebus, weet jij wat er staat? Veel plezier met puzzelen! Laat maar horen wat de oplossing is in een reactie.

Maak je eigen rebus

Update: wellicht ten overvloede, maar ik maak deze rebussen dus niet zelf. Ik heb alleen een pagina gevonden waar je een rebus kan laten genereren.

(Visited 176.657 times, 1 visits today)

24 reacties

  1. Om je cadeau te krijgen moet je eerst deze rebus maken.Lieve Inge, gefeliciteerd met je 25ste verjaardag. Ik wens je een heel mooi jaar toe, vol met liefde, geluk en gezondheid. Als cadeau wil ik je graag meenemen naar We Love the 90’s festival in Nijmegen!Dikke kus! Marlijn

  2. Lieve Rob,Sint en Piet zaten te denken,Wat ze jou toch moesten schenken.Badslippers maat 44 stond op het lijstje geschreven,Daar zal Rob veel plezier mee beleven.Moor had de slippers kapot gebeten,Daarom moesten Sint en Piet de slipper zeker niet vergeten.Hiermee kom ik aan het einde van het gedicht, tot volgend jaar, Als ik met de stoomboot weer op een van de Nederlandse grachten vaar.Groeten van Sint en Piet

  3. Beste allemaal,om hem in rebus om te zetten moet je hem links boven op rebus zetten in plaats van op valentijn. Druk daarna op maak tekst op. dan moet het wel lukken

  4. Sint en piet zaten te denken,Wat ze jou dit jaar moesten schenken.Piet was aan het denken op de fiets,Hij dacht goed na maar wist helemaal niets.Sint zat te danken in het pietencaf‚,Na lang nadenken kwam de Sint op een goed idee.De Sint ging snel terug naar het kasteel,Hij werd van zijn idee helemaal emotioneel.De Sint zei naar piet:piet jij heb een plicht,En dat is iets vinden wat romy kan smeren haar gezicht.Piet vond dat een goed idee,En met het zoeken hielp Sinterklaas ook mee.Het is Sint en piet aardig gelukt,Dus ga maar lekker genieten van jou schoonheidsproduct.Maak jou cadeau maar snel open,Om het open te maken hoef je je surprise niet veel te slopen.Groeten Sint en piet.

  5. Goedemorgen,Kun jij misschien een rebus verzinnen op de uitspraak:Nu weet ik waar Abraham de mosterd haalt!Als het lukt, zou ik graag vanmiddag de rebus ontvangen, aangezien het gebruikt moet worden voor een collega die volgende week 50 jaar wordt. Alvast erg bedankt voor een snelle reactie!!Groeten,Wilma

Laat een reactie achter

Uw emailadres zal niet getoond worden.


*


Door verder te klikken op deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close