Kinkakuji Golden Temple in Kyoto Japan

Photo Friday: Golden

Tijdens onze reis door Japan zijn we in Kyoto bij de gouden tempel geweest; de Kinkaku-ji. Dit is volgens mij de perfecte inzending voor de Photo Friday challenge van deze week! Benieuwd naar meer verhalen uit Japan? Uitgebreide reisverslagen met meer foto’s vind je hier.

During our trip through Japan we went to the Golden Temple in Kyoto. I thought this would be the perfect entry for this weeks Photo Friday challenge. Do you want to read more about our adventures in Japan? You can read our travel stories and find more photos here.

Kinkakuji Golden Temple in Kyoto Japan
(Visited 600 times, 1 visits today)

Laat een reactie achter

Uw emailadres zal niet getoond worden.


*


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.