Photo Friday - Smooth

Photo Friday: Smooth

De Photo Friday challenge van deze week is het thema ‘Smooth’. Bij dit woord moest ik gelijk denken aan iets fluffy-achtigs. Bij het doorzoeken van mijn foto’s kwam ik deze foto tegen van het Winnie the Pooh knuffelschap in Disneyland Parijs. Blijft toch leuk om op deze manier leuke herinneringen op te halen.

The Photo Friday theme of this week is ‘Smooth’. This word immediately triggered a connection to something fluffy in my mind. While searching through my photographs I found this picture of the Winnie the Pooh stuffed animal shelf in Disneyland Paris. I keep enjoying remembering all those nice moments.

(Visited 193 times, 1 visits today)

Laat een reactie achter

Uw emailadres zal niet getoond worden.


*


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.