Photo Friday: Foliage

Photo Friday: Foliage

De Photo Friday challenge van deze week is “Foliage” ofwel “Gebladerte” en ik vond dit wel een lastige. Zeker toen ik door mijn foto-archief heen ging speuren en erachter kwam dat ik maar bar weinig gebladerte op de foto zet. Uiteindelijk kwam ik bovenstaande foto tegen. Tijdens onze cruise vorig jaar hebben we een dag doorgebracht op het strand van Labadee, Haïti. Een plekje bemachtigd onder de bladeren van een mooie boom en daar de hele dag kunnen genieten van dit schitterende uitzicht.

The Photo Friday challenge of this week “Foliage” was quit a hard one. Especially when I turned to my photo archive and had to determine I rarely photograph any foliage. Finally I found this picture, taken on a beach at Labadee, Haïti during our cruise trip last year. We managed to get a spot on the beach underneath a nice tree, enjoying this beautiful scenery.

(Visited 90 times, 1 visits today)

Laat een reactie achter

Uw emailadres zal niet getoond worden.


*


Door verder te klikken op deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close