Photo Friday: Ocean

Photo Friday: Ocean

Tijdens onze reis op de Malediven hebben we een aantal mooie duiken kunnen maken. Voor het thema “Ocean” van de Photo Friday challenge van deze week was het daarom niet moeilijk om geschikte foto’s te vinden. De foto hierboven toont het huiswrak van het Kuredu Island Resort. De foto’s hieronder laten een groene zeeschildpad zien en mooi kleurrijk koraal. Ik kan niet wachten tot ik zelf weer kan duiken. Hoewel dat voorlopig even niet kan vanwege mijn gipsbeen, is het fijn om al op zoveel mooie herinneringen terug te kunnen kijken.

During our travels on the Maldives we had the opportunity to make some incredible dives. When I saw the theme “Ocean” of Photo Friday this week, it was not hard to think of some suitable photos for the challenge. Above the wreckage is shown located right in front of the Kuredu Island Resort on their house reef. The photo’s below show a green sea turtle and some nice colorful coral. I can’t wait to start diving again. And although this is not possible at this time due to my ankle injury, it is very nice to have all those nice memories to look back on.

Groene Zeeschildpad in de Malediven

Mooi gekleurd koraal in de Malediven

(Visited 185 times, 1 visits today)

Laat een reactie achter

Uw emailadres zal niet getoond worden.


*


Door verder te klikken op deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close