Photo Friday: Mountainous - Sneznik in Slovenië

Photo Friday: Mountainous

Bij de opdracht “Mountainous” van de foto challenge deze week, gingen mijn gedachten terug naar onze vakantie in Slovenië een aantal jaren geleden. Hier hebben we de berg Snežnik beklommen en zijn we veel mooie plekken tegengekomen. Op deze foto zien jullie de Snežnik vanaf de kant dat wij hem beklommen hebben.

Wil je meer foto’s zien van de reis in Slovenië, bekijk hier ons fotoalbum.

The photo challenge “Mountainous” made me remember our holiday to Slovenia a few years back. Here we climbed the mountain called Snežnik which is shown on the photo above. We climbed the mountain from this side.

Do you want to see more pictures from our trip in Slovenia, check out our photo album.

(Visited 127 times, 1 visits today)

Laat een reactie achter

Uw emailadres zal niet getoond worden.


*


Door verder te klikken op deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close