Photo Friday: Mountainous - Sneznik in Slovenië

Photo Friday: Mountainous

Bij de opdracht “Mountainous” van de foto challenge deze week, gingen mijn gedachten terug naar onze vakantie in Slovenië een aantal jaren geleden. Hier hebben we de berg Snežnik beklommen en zijn we veel mooie plekken tegengekomen. Op deze foto zien jullie de Snežnik vanaf de kant dat wij hem beklommen hebben.

Wil je meer foto’s zien van de reis in Slovenië, bekijk hier ons fotoalbum.

The photo challenge “Mountainous” made me remember our holiday to Slovenia a few years back. Here we climbed the mountain called Snežnik which is shown on the photo above. We climbed the mountain from this side.

Do you want to see more pictures from our trip in Slovenia, check out our photo album.

(Visited 95 times, 1 visits today)

Laat een reactie achter

Uw emailadres zal niet getoond worden.


*


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.