Geen afbeelding beschikbaar - Roelfina.net

Photo Friday: Seashore

Er was keuze genoeg voor de challenge deze week. Ik heb gekozen voor een uniek stukje strand, namelijk een zandstrand in Japan. Bijna de hele kust bestaat daar uit rotsen, maar o.a. bij Tottori ligt dit mooie stukje zandstrand. Helaas was het weer iets minder, maar toch een leuke plek om gezien te hebben.

There was enough choice for the challenge this week. I opted for a unique beach, which is a sandy beach in Japan. Almost the entire coast is made of rock, but at Tottori they have created a sand beach. Unfortunately the weather was slightly less, but still a nice place to have seen.

Tottori Uradome

(Visited 46 times, 1 visits today)

2 reacties

  1. Hallo Olaf en RoelfinaVia een internet cafe zijn wij aan het proberen iets te vertellen over ons verbliojwellicht dat dit bericht over komt.De foto lijkt wel op het uitzicht dat wij hier hebben P.S. wij zijn inmiddels van hotel gewisseld en zitten nu in het Barcelo Dominican beach hotel.Goed eten aardige personeel en we vermaken ons

Laat een reactie achter

Uw emailadres zal niet getoond worden.


*


Door verder te klikken op deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close