Geen afbeelding beschikbaar - Roelfina.net

Photo Friday: Gloomy

Tijdens ons weekendje in Londen was het op zondag slecht weer. Het miezerde de hele dag, dus echt mistroostig weer. We zijn toen de Tower of London gaan bekijken, wat in het miezerige weer een beetje een schimmige aanblik kreeg, helemaal de Bloody Tower.

During our weekend in London on Sunday was the weather very bad. It was drizzling all day, so really gloomy weather. We went to see the Tower of London, which in the drizzly weather was a bit of a gloomy appearance, especially the Bloody Tower.

Tower of London

(Visited 56 times, 1 visits today)

1 reactie

Laat een reactie achter

Uw emailadres zal niet getoond worden.


*


Door verder te klikken op deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close