Geen afbeelding beschikbaar - Roelfina.net

Photo Friday: People

Terug van weggeweest, de Photo Friday challenge. Niet dat de challenge even niet bestond, ik was alleen te druk om hem bij te houden. Bij het thema “People” moest ik gelijk denken aan de dag dat FC Twente geen kampioen werd. Het hele centrum van Enschede stond vol met mensen om de wedstrijd te kijken, echt een mooi gezicht, alleen jammer van de uitslag natuurlijk.

I’m back with the Photo Friday challenge. Not that the challenge did not exist, I was just too busy to keep up with it. With the theme “People” I had to think of the day that FC Twente did not become the Dutch football champion. The whole center of Enschede was full with people for the match to watch, really a beautiful sight, just a shame about the result of course.

Photo Friday: People

(Visited 33 times, 1 visits today)

1 reactie

Laat een reactie achter

Uw emailadres zal niet getoond worden.


*


Door verder te klikken op deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close