Geen afbeelding beschikbaar - Roelfina.net

Four weddings…

… and hopefully no funeral (in de directe omgeving dan, want ben al wel bij een geweest dit jaar). Zo ziet mijn afgelopen en aankomende tijd eruit. In de maanden mei, juni en juli mogen we in totaal vier bruiloften bijwonen. Bij twee van de bruiloften mag ik ook nog eens ceremoniemeester zijn, wat buiten een grote eer natuurlijk ook heel erg leuk is.

Inmiddels zitten de eerste twee bruiloften erop en ben ik dus op de helft. De eerste bruiloft was een echte Twentse bruiloft, oftewel veel gasten, genoeg eten en een groot feest.

Voorbereidingen - uitnodigingen versturen Afgelopen zaterdag was de bruiloft van Tom & Maaike en hierbij was mijn vuurdoop als ceremoniemeester. Volgens mij is alles goed gegaan, was er ongeveer geen stress die dag, ze hebben ja gezegd en de weergoden werkten enigszins mee waardoor we buiten foto’s hebben kunnen maken. Het eten was lekker, de sfeer was goed, al met al dus een hele leuke dag. Ik was erbij vanaf 8 uur ’s ochtend en moet zeggen dat had wel wat. Met het maken van de fotoreportage hebben we hele mooie foto’s gemaakt, en het samenwerken met de fotograaf, Robbert Brink, ging ook heel soepeltjes. Ik ben erg benieuwd naar het eindresulataat, de setting was in elk geval prima!

Ophalen van de bruid

Fotoreportage in Ledeboerpark

Fiets in de kreukels?Alleen de terugweg was iets minder, want toen heb ik in een vlaag van vermoeidheid mijn voorwiel stuk gereden waardoor ik nu tijdelijk zonder werkende fiets zit. Als het goed is krijg ik komende week te horen of hij nog te repareren is of dat het jammer maar helaas is geworden.

Over minder dan twee weken staat de volgende bruiloft al weer voor de deur waar ik ook ceremoniemeester ben. Olaf is die dag de fotograaf, en het programma ziet er heel gezellig uit. Dat kan bijna niet anders als weer een hele leuke dag worden!

De vierde bruiloft is al weer begin juli in een klooster, dus ook dat zal weer een aparte belevenis worden. Daar mag ik een keertje gewoon te gast zijn, is waarschijnlijk ook leuk na al het “harde” werken. Tot nu toe is het vooral leuk om mee bezig te zijn en zie ik het gelukkig niet als werken. Mocht het daar nog wel van komen, dan wordt het tijd om nee te zeggen denk ik.

De begrafenis uit de titel die hoeft van mij niet zo nodig. Het zou dan wel mooi op de film lijken, maar liever hou ik alle dierbaren nog een tijdje om me heen.

(Visited 394 times, 1 visits today)

1 reactie

Laat een reactie achter

Uw emailadres zal niet getoond worden.


*


Door verder te klikken op deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close