Geen afbeelding beschikbaar - Roelfina.net

Photo Friday: Primary Color

Ik keek vandaag “The Royal Wedding” en dacht daarbij gelijk aan de opdracht van deze week. Het pak dat Prins William aan had, past namelijk perfect in het thema en wat is er nou leuker dan een foto van “De Kus” om op een dag als vandaag te posten!

Today I watched “The Royal Wedding” and was thinking immediately of the photo challenge this week. The suit that Prince William was wearing, is a perfect fit for the theme this week and what is more fun than a photo of “The Kiss” to post on a day like this!

William & Kate - wedding kiss

(Visited 32 times, 1 visits today)

2 reacties

Laat een reactie achter

Uw emailadres zal niet getoond worden.


*


Door verder te klikken op deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close