Wie is de mol

Ontknoping Wie is de Mol

Vanavond is het zover, niets is wat het lijkt, de ontknoping van Wie is de Mol 2011. Sinds de aflevering van vorige week vraag ik mij echt af wie de mol is. Mijn mol was Karin het hele programma, maar aangezien zij vlak voor de finale afviel, ging daar mijn redenatie.

Bij zowel Patrick als Art, die nu nog over zijn, vind ik ze te veel de fanatieke kandidaat hebben gespeeld. Maar beide hebben in verhouding weinig geld in de pot gebracht en ook beide hebben Mol-acties uitgehaald tijdens het spel. Moeilijk dus om daar een keuze tussen te maken. Op dit moment denk ik dat Patrick de mol is, vooral omdat hij de vrijstelling voor de finale heeft behaald en contact heeft gehad met de mol (wat eigenlijk niet echt contact was).

Maar de opmerkingen dat niets is wat het lijkt van Pieter-Jan zorgen er toch voor dat je steeds weer aan het twijfelen wordt gebracht. Het blijft dus spannend, tot aan vanavond, en ik zal heerlijk op de bank zitten voor de TV om de ontknoping te volgen!

Wie is de Mol - groep 2011

Update: Mijn vermoeden bleek juist te zijn dat Patrick de mol was. Kon natuurlijk ook bijna niet anders op St. Patricksday. Nu weer een tijd wachten op de volgende editie!

(Visited 895 times, 1 visits today)

1 reactie

Laat een reactie achter

Uw emailadres zal niet getoond worden.


*


Door verder te klikken op deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close