Geen afbeelding beschikbaar - Roelfina.net

Photo Friday: Polished

Bij het woord “Polished” moest ik gelijk denken aan een hele mooie marmeren vloer die ik pas geleden zag, helaas heb ik daar natuurlijk geen foto van gemaakt. Daarom dus eens door het archief gezocht, waar ik maar weinig foto’s terug kon vinden bij dit thema. Wel een foto gevonden uit Chicago waar het water wel bijna een gepolijste ijsvloer lijkt zo glad, dus vandaar dat deze gekozen is voor deze week.

At the word “Polished” I immediately thought of a beautiful marble floor which I saw recently, unfortunately, I didn’t make any pictures of it. So I searched the photo archives, where I couldn’t find photos to back this theme. A photo made in Chicago where the water was almost a polished ice floor, it looks so smooth, so that’s why we have chosen this photo for this week.

Photo Friday: Polished (Chicago)

(Visited 27 times, 1 visits today)

2 reacties

Laat een reactie achter

Uw emailadres zal niet getoond worden.


*


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.