Geen afbeelding beschikbaar - Roelfina.net

Oplossing voor droge handen

Handcrême Body ShopAl de hele winter heb ik last van droge handen. Dat ik nu twee tot drie keer per week meer dan een uur in het chloorwater lig zal daarbij wel niet meehelpen. Dus de afgelopen tijd ben ik op zoek geweest naar een handcrême die mijn handen weer een beetje toonbaar kon krijgen.

Twee weken geleden kwam een vriendin aan met de “Hemp Hand Protector” van de Body Shop. Een vrij vettige crême die snel intrekt en waar je eigenlijk binnen een paar minuten al resultaat van voelt. Vanmiddag heb ik dus de Body Shop maar even onveilig gemaakt en een tube crême veroverd.

Hij ruikt wel wat apart, maar dat komt door de hennepolie die erin verwerkt zit. De geur doet mij zeer organisch aan, dus op zich is er niet veel mis mee. Het is alleen wel even wennen als je bloemengeurtjes en Nivea bent gewend. Maar voor lekker soepele handen heb ik wel wat over. Want met kloven in je vingers rondlopen, ben je ook wel een keer zat.

(Visited 40 times, 1 visits today)

2 reacties

  1. Mijn moeder gebruikte deze vroeger ook altijd, ikzelf word naar van het luchtje, maar het werkt wel heel goed… jammer alleen dat je daar dan ook zoveel voor moet betalen.

Laat een reactie achter

Uw emailadres zal niet getoond worden.


*


Door verder te klikken op deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close