Geen afbeelding beschikbaar - Roelfina.net

Photo Friday: Open

Het thema van deze week “Open” deed me terugdenken aan onze vakantie op Aruba en Bonaire. De zee heeft hier een opening gesleten in de rotsen waardoor er een “Natural Bridge” is ontstaan. Schitterend gezicht zo’n opening in de rotsen met uitzicht op zee.

The theme of this week “Open” made me think back to our vacation in Aruba and Bonaire. The sea here has worn a hole in the rock, creating a “Natural Bridge”. Such a beautiful sight an opening in the rocks overlooking the sea behind it.

(Visited 30 times, 1 visits today)

1 reactie

Laat een reactie achter

Uw emailadres zal niet getoond worden.


*


Door verder te klikken op deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close