Geen afbeelding beschikbaar - Roelfina.net

Valentijnsdag

De meest romatische dag van het jaar, dat zou vandaag eigenlijk moeten zijn. Toch heb ik meer het idee dat het een van de meest commerciële dagen van het jaar is. Reclames op TV proberen je te overtuigen dat je elkaar kadootjes moet geven en zelfs de dagelijkse strips haken in op Valentijnsdag en daar zijn ze (zeker in Amerika) al weken aan het schrijven over wat de stripfiguurtjes elkaar moeten geven op een dag als deze (zoals bijvoorbeeld ‘On a Claire Day‘).

Valentijn

Mijn vriend en ik doen al jaren niet aan Valentijnsdag. Eigenlijk hebben we er ook maar 1 jaar aan gedaan en dat was het eerste jaar dat we elkaar kenden. En inderdaad als je net samen bent, dan kan zo’n dag heel speciaal zijn, maar wij zijn erachter gekomen dat we liever spontaan op een willekeurig moment aandacht en/of kadootjes aan elkaar geven.

Voor ons dus geen Valentijnsdiner vanavond, geen bossen rode rozen en geen romantische uitjes rondom 14 februari. Dat bewaren we wel voor een ander moment. Hoe zit dat bij jullie? Vieren jullie wel Valentijnsdag of laten jullie deze dag ook gewoon aan je voorbij gaan?

Voor de mensen die wel aan Valentijn doen, wens ik jullie natuurlijk wel een hele romantische dag toe! Niets mis mee als je het allebei leuk vindt, want dat is uiteindelijk het meest belangrijke van elke dag in het jaar: “je geeft om elkaar, niet om Valentijnsdag!”

PS: Aanstaande donderdag organiseert mijn dispuut Stellae Scintillae voor de vijfde keer een borrel, dit jaar weer in het teken van Valentijn (vooral omdat je dan binnen een mannenvereniging de borrelkelder zo lekker vrouwelijk kunt aankleden!)

(Visited 45 times, 1 visits today)

2 reacties

Laat een reactie achter

Uw emailadres zal niet getoond worden.


*


Door verder te klikken op deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close