Geen afbeelding beschikbaar - Roelfina.net

Duitsland Magazine

De afgelopen weken was ik behalve met studeren ook druk met het opleveren van DuitslandMagazine.com, een website met informatie over Duitsland in de breedste zin van het woord. Samen met Brigitte hebben we de website gemaakt tot wat hij nu is en sinds gisteren is de website eindelijk live te bewonderen.

Ik ben er zelf erg blij mee en hoop dan ook dat er de komende tijd veel mensen de website zullen bezoeken. Heb je zelf leuke content over Duitsland of een van de rubrieken op die site, dan kun je meedoen met de Stuur in & Win actie waarmee elke maand een leuke prijs wordt verloot.

DuitslandMagazine.com

Project van Roelfina.net Webdesign

(Visited 65 times, 1 visits today)

3 reacties

Laat een reactie achter

Uw emailadres zal niet getoond worden.


*


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.