Geen afbeelding beschikbaar - Roelfina.net

Photo Friday: Breathtaking

De challenge deze week is moeilijk in die zin dat ik al heel wat mooie momenten heb meegemaakt waar ik ademloos heb zitten genieten. Een die er toch met kop en schouders bovenuit komt, dat is het uitzicht dat er was op Fernando de Noronha in Brazilië. Een uitzicht dat zo op een kaart zou passen.

The challenge this week is difficult in the sense that I’ve experienced many great moments where I’ve been breathless. One that is still head and shoulders above the rest was in Fernando de Noronha, Brasil. A view that wouldn’t be unbecoming on a postcard.

Fernando

(Visited 31 times, 1 visits today)

1 reactie

Laat een reactie achter

Uw emailadres zal niet getoond worden.


*


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.