Geen afbeelding beschikbaar - Roelfina.net

Photo Friday: Self Portrait 2011

De opdracht van deze week is een zelfportret te tonen. Nu ben ik daar een tijdje geleden druk mee bezig geweest omdat ik een nieuwe profielfoto wilde voor mijn online dingen. Dit is dus een van de foto’s uit die serie.

The assignment this week is a self-portrait show. I’ve been busy with a new profile photo that wanted for my online things, so I was working on some self portaits by incident. This is one of the photos from that series.

Photo Friday: Self Portait

(Visited 15 times, 1 visits today)

2 reacties

Laat een reactie achter

Uw emailadres zal niet getoond worden.


*


Door verder te klikken op deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close