The voice of Holland

#TVOH: The End

TVOHDe finale van The Voice of Holland gisteren heeft gisteren 4 miljoen mensen voor de TV gehouden. Alhoewel in de loop van de avond wel wat mensen zijn afgehaakt, maar dat kwam wellicht doordat al vrij snel duidelijk was dat Tattoo Ben toch eigenlijk wel op zijn sloffen ging winnen. Met deze finale kwam een einde aan de eerste reeks van het nieuwe concept talentenprogramma’s. Waarbij het concept “het gaat om de stem” vooral tijdens de audities naar voren kwam.

Tijdens de afleveringen die volgden ging het wel degelijk ook om de performance en om het uiterlijk, dus in die zin was het programma niet veel anders. Wel nieuw in dit programma was de iets grotere rol voor de juryleden. Ze hadden elke week zelf de keus wie er naar huis ging, het publiek kon alleen de bovenste kandidaten veilig stemmen.

De afgelopen week heb ik wel af en toe iets voorbij zien komen over The Voice of Holland, maar echt bezig gehouden met alle kandidaten heb ik me niet. Mijn persoonlijke favoriet lag er dan ook al uit sinds vorige week: Esther. En de vier singles vind ik eigenlijk alle vier niet echt iets, dus ja wat moet ik er dan van zeggen… Dat Ben Saunders op zich wel een terechte winnaar is van het programma, het gaat immer om de populariteit bij het publiek en hij heeft duidelijk het publiek voor zich gewonnen.

Toch hoop ik dat we ook van de overige kandidaten nog iets gaan horen, want een ding is zeker er waren bovengemiddeld veel mensen die goed konden zingen voor een talentenshow op TV. Hierbij nog eens het filmpje van Ben Saunders tijdens zijn auditie, waarbij hij Nederland voor zich veroverd heeft. Voor de mensen die echt van talentenshows houden, X-Factor staat weer voor de deur. Ik denk zelf dat ik die maar eens oversla.

(Visited 62 times, 1 visits today)

1 reactie

Laat een reactie achter

Uw emailadres zal niet getoond worden.


*


Door verder te klikken op deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close