Geen afbeelding beschikbaar - Roelfina.net

Photo Friday: Trees

Door het thema van vandaag “Trees” en de kou die hier momenteel buiten heerst, moest ik denken aan de foto’s gemaakt tijdens het schaatsen. Op het Lonnekermeer kun je heerlijk op natuurijs schaatsen met dit huis als enige huis langs het meertje. Lijkt me heerlijk om op zo’n plek te kunnen wonen tussen de bomen en aan het meer.

By today’s theme “Trees” and the cold outside, I was reminded of the photos taken during the ice skating trip last year. At Lonnekermeer you can enjoy skating on natural ice and this house is the only house looking out at the lake. It looks like a dream to me to live among the trees and have a view of the lake.

House in Winter Trees

(Visited 35 times, 1 visits today)

3 reacties

Laat een reactie achter

Uw emailadres zal niet getoond worden.


*


Door verder te klikken op deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close