Geen afbeelding beschikbaar - Roelfina.net

Badkamer klusdag

Deze ToDo staat al een tijdje als doel nr 33 op mijn Day Zero Project, maar nog steeds had ik hem niet voltooid: “Schilder de badkamer“. Vandaag (of eigenlijk gisteren) vond ik dat daar maar eens verandering in moest komen.

Doordat de verf aan het plafond van de badkamer losliet en het vaak vochtig blijft in de ruimte zagen de muren en het plafond er niet echt lekker meer uit. De hoogste tijd om hier iets aan te veranderen. Alle spullen die nodig waren, stonden al een tijdje klaar in huis, maar voornamelijk de zin om de hele badkamer leeg te halen ontbrak nog.

Vandaag me toch maar over die drempel heengezet en alles opgeruimd, leeggehaald en begonnen met de eerste stap, het spuiten van de anti-schimmel spray. Die moest een tijdje intrekken en daarna werd het tijd om alle losse verf te verwijderen. Ik dacht dat doe ik wel even, maar dat bleek toch een iets grotere klus te zijn.

Na 2,5 uur met een verfkrabber en zelfs een verfföhn in de weer te zijn geweest was alle verf die loszat verwijderd. Niet alle verf had er zin in om los te laten, dus her en der zit er nog wat oude verf onder het geheel. Daarna ging het verven zelf wel lekker snel, in een half uurtje zat het mooie stralende wit erop. Na twee uurtjes nog snel even de tweede laag erop gesmeerd en toen begonnen aan het schoonmaken. Wat een zooi creëer je toch met zo’n klein klusje. Maar goed als ik nu terug kijk op deze dag, mag het resultaat er zijn en was het de moeite meer dan waard! Klik op onderstaande foto om het eindresultaat te bewonderen.(Visited 80 times, 1 visits today)

2 reacties

Laat een reactie achter

Uw emailadres zal niet getoond worden.


*


Door verder te klikken op deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close