Geen afbeelding beschikbaar - Roelfina.net

Nieuw jaar, nieuwe kansen

Hoewel ik niet echt aan goede voornemens doe, betekend een nieuw jaar toch wel nieuwe kansen. Het oude jaar is voorbij en alles wat daar gebeurd is, laten we achter ons en vol goede moed beginnen we weer aan een nieuw vers jaar.

Afgelopen weekn heb ik in elk geval heerlijk rustig aan gedaan, me niet druk gemaakt om van alles en nog wat en vooral ook een weekje ongeveer mijn computer niet aangeraakt. Dat resulteerde in veel ongelezen blogs en ook weinig posts van mijn kant, maar dat hoort er een beetje bij rond de feestdagen. Er zijn ook dingen buiten de digitale wereld die de moeite waard zijn om tijd aan te besteden.

Ondanks dat ik weinig achter mijn computer heb gezeten, is de week zo voorbij gevlogen. Kerstdagen, even naar de stad, uit eten, een trouwerij, uitslapen, een uitvaart, Oud & Nieuw in Enschede, de tijd vloog voorbij en het nieuwe jaar stond sneller voor de deur dan ik had gedacht. Op zich niets mis mee, maar mijn ToDo-lijstje ligt nog enigszins onaangeroerd. Komende week alle verkregen energie dus maar eens omzetten in een goed begin aan het nieuwe jaar en wat projectjes afronden.

Iedereen veel plezier, geluk en mooie momenten toegewent voor 2011. Ik hoop met veel plezier weer jullie blogs te lezen in dit nieuwe jaar!

(Visited 33 times, 1 visits today)

1 reactie

Laat een reactie achter

Uw emailadres zal niet getoond worden.


*


Door verder te klikken op deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close