Geen afbeelding beschikbaar - Roelfina.net

Photo Friday: Best shot 2010

Mijn mooiste foto van 2010 heb ik gemaakt op gelijk de eerste dag van het jaar. 1 Januari zijn we naar de Soesterduinen geweest voor een lekkere wandeling. Er was iemand aan het vliegeren en dat gaf een mooi contrast vond ik zelf.

My best picture of 2010 I made on the first day of the year. January 1st we went to the Soesterduinen for a pleasant walk. There was someone working the kite and this gave a nice contrast for the photo.

Soester Duinen

(Visited 58 times, 1 visits today)

Laat een reactie achter

Uw emailadres zal niet getoond worden.


*


Door verder te klikken op deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close