Geen afbeelding beschikbaar - Roelfina.net

Vier dingen – stokje

Vier dingenNaar een idee van demama op keklog.nl volgt nu mijn “vier dingen” lijstje.

Vier dingen die in m’n handtas zitten

Labello, telefoon, portemonnee, zakdoekjes (helemaal met dit snif-snif-snotter-weer). 

Vier dingen die in m’n bureaula liggen

Daar kan ik kort in zijn, ik heb namelijk geen bureaula. Maar wel een monitorstandaard die ik daar enigszins voor misbruik en daar vind je: random readers, postzegels, visitekaartje en handcreme.

Vier dingen op m’n slaapkamer

Mijn bed, een berg kleren die nog opgeruimd moeten worden, mijn wekker (erg noodzakelijk om mij ’s ochtends mijn bed uit te krijgen), een berg tassen (ik heb er eigenlijk veel te veel, maar elke tas is weer handig bij iets anders.

Vier dingen die ik nog graag zou doen

Een lange rondreis maken door Australië, naar een leuke musical gaan (helaas voorlopig even geen geld voor alleen), afstuderen (alleen schiet dat nog niet zo op) en een keer een fotografie cursus volgen (want ik ben daar echt zo geen held in op dit moment).

Vier dingen die ik op dit moment erg leuk vind

Ik heb helemaal happy met de twee nieuwe Lego-setjes die samen een winterlandschap maken en wat we in plaats van een kerstboom hebben dit jaar. Ik vermaak met goed op mijn huidige duikcursus, ben dol op schaatsen en kan erg genieten van een heerlijk avondje niks doen op de bank (klinkt saai, maar is af en toe zo ontzettend fijn).

Vier dingen die je nog niet van mij weet

Dat is moeilijk, want de mensen die hier komen, weten al best veel van mij. Maar de meesten van jullie zullen niet weten welk instrument ik vroeger bespeelde (en nog steeds soms doe), wie mijn grote crush was toen ik op de middelbare school zat (en dat wil ik ook graag zo houden), waar ik ’s nachts voor wakker gemaakt kan worden (alhoewel dat misschien slim is om wel te melden, want dan kan ik nog eens verrast worden) en de inhoud van mijn medische dossier (wat ik ook zelf maar zeer beperkt weet en wil weten, ik leef liever met de dag!).

Weer een heleboel (on)nuttige weetjes zo in een zaterdagochtend -middag blogje. Nu maar eens bedenken wat ik voor de rest vandaag ga doen, want er is eigenlijk geen vastomlijnd plan. Iemand nog leuke suggesties?

(Visited 46 times, 1 visits today)

3 reacties

  1. Een bioscoopje meepikken en achteraf iets gaan eten zie ik wel zitten.In het echt betekent dit dat ik gewoon thuis bij de buis blijf deze avond samen met vrouw en kinderen.Leuke avond alvast.

  2. Vanavond al wel plannen, en het rondje om de kerk schaatsen trekt me niet zo, dan ga ik toch liever naar de ijsbaan …Het werd nu de rubbers van de auto invetten en zo de naaimachine op tafel om een fleecedeken af te maken.

  3. Rondje om de kerk schaatsen?Of vanavond naar het concert van de burgerharmonie, kan je weer denken dat gert tijd is om het instrument dat je vroeger speelde uit de ka st te pakken

Laat een reactie achter

Uw emailadres zal niet getoond worden.


*


Door verder te klikken op deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close