Geen afbeelding beschikbaar - Roelfina.net

Photo Friday: Hands

Hoe laat je enthousiasme van een grote groep mensen overkomen op een foto? Precies, allemaal de handen in de lucht! Zo ook op deze foto van de Superactivisten tijdens de Kick-In 2009, blijft een fijn moment om aan terug te denken.

How do you get the enthusiasm of a large group of people onto a photo? Exactly, all hands in the air! Like in this photo of the Super-Activists at the Kick-In 2009, this still remains a pleasant moment to think back of.

Supers 2009

(Visited 32 times, 1 visits today)

Laat een reactie achter

Uw emailadres zal niet getoond worden.


*


Door verder te klikken op deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close