Geen afbeelding beschikbaar - Roelfina.net

Eindelijk project #2 af

Als ik ergens slecht in ben, is het wel gestarte projectjes afmaken. Met pasen was ik al begonnen aan het maken van een lappendeken naar een idee van @LauraVL. Het proces verliep soepel: het ontwerp was vrij snel gemaakt, de lapjes zaten in twee dagen aan elkaar vast, maar toen begon het heikele punt. De fleece-achterkant moest eraan gemaakt worden en ik kwam erachter dat je daar nogal secuur voor moest werken.

Nu is secuur zijn niet altijd een van mijn beste eigenschappen en dat weekend kwam het in mijn woordenboek niet voor. Dus kleed aan de kant en weer verder met andere dingen. In de loop van de tijd kwam het kleed steeds verder weg te liggen en op den duur zelfs bovenop de kast, nog steeds niet afgemaakt… tot vandaag!

Vandaag zocht ik iets te doen en dan vooral iets dat niet achter een PC uitgevoerd hoefde te worden. Dus kleed van de kast en ruimte gemaakt in de woonkamer. En met wat strubbelingen is het nu eindelijk gelukt om de fleece aan de lapjes vast te maken. Her en der had het misschien wat netter gemogen, maar goed niet op alle slakken zout leggen. Ik kan in elk geval zo lekker op de bank liggen met een heerlijke lappendeken over mij heen. Winter kom er maar aan, ik ben tegen je gewapend!

Lappenkleed

(Visited 412 times, 1 visits today)

4 reacties

  1. Gisteravond al heerlijk van de warmte genoten. Hij is vooral een stuk warmer als onze andere fleece-dekentjes.Sibbelientje: De achterkant eraan zetten was een hele klus, vooral omdat hij 1,20m bij 2m is. Ach het volgende project (boxkleed) wordt iets kleiner, dus dan is het ook een minder grote klus.Laura: Er zijn ook een paar lijntjes niet helemaal netjes, maar over het algemeen ging het vrij aardig. ik heb er wel het nut van netjes knippen mee ontdekt.Chantal: Ik had ook gewoon een lappendeken kunnen kopen, maar nu deze af is, is het toch meer iets van jezelf.

  2. En geloof me: hij is echt echt echt warm! De verwarming staat hier ’s avonds tegenwoordig een graad lager. Ik vind trouwens dat je de lapjes echt netjes op de lijntjes aan elkaar hebt kunnen naaien 🙂

Laat een reactie achter

Uw emailadres zal niet getoond worden.


*


Door verder te klikken op deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close