Geen afbeelding beschikbaar - Roelfina.net

Angry Birds Peace Treaty

Wie het spelletje Angry Birds kent (op je iPhone of Android), kan waarschijnlijk wel lachen om dit filmpje. Ik vond het in elk geval leuk voor op de vrijdagmiddag! Tijd om er weer eens wat levels in af te ronden…

Deze content is niet beschikbaar.
Sta toe cookies te plaatsen door op Accepteren in de banner te klikken.
(Visited 26 times, 1 visits today)

Laat een reactie achter

Uw emailadres zal niet getoond worden.


*


Door verder te klikken op deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close