Geen afbeelding beschikbaar - Roelfina.net

December = druk

AgendaInmiddels staat de agenda van december vol met leuke activiteiten, etentjes, een trouwerij, vrijgezellenfeestje, dansen, duiken sporten, oud & nieuw, werken, nog meer etentjes… en ga zo maar door. Een drukke maand hebben we dus voor de boeg waarbij ik vanaf nu vooral mijn best moet doen om er niet al te veel meer bij te plannen.

Bijna elk weekend hebben we nu op 1 dag een afspraak staan. Een regel die ik mezelf had aangeleerd dat we om het weekend geen afspraken zouden plannen, lukt gewoonweg niet in december. Nu dus in elk geval zorgen voor 1 vrije dag per weekend zodat we ook ons eigen huisje nog af en toe gaan zien.

Gelukkig zijn de activiteiten allemaal wel leuk om te doen. Ik kijk vooral uit naar 3 december wanneer ik mijn #TwitSint kadootje uit mag pakken en heb heel erg veel zin in het geplande kerstdiner op 23 december met een groep vrienden in Enschede. Ik heb nu al hele lekkere ideeën voor het voorgerecht dat wij gaan maken en ben erg benieuwd naar alle andere gangen.

Kennen jullie dat nou ook, zo’n overvolle agenda in december?

(Visited 26 times, 1 visits today)

2 reacties

Laat een reactie achter

Uw emailadres zal niet getoond worden.


*


Door verder te klikken op deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close