Geen afbeelding beschikbaar - Roelfina.net

Photo Friday: Crooked

Photo Friday - weekly photo challengeHet thema deze week van de foto challange is “Crooked”, ofwel niet recht. Toen ik vanochtend langs dit bord fietste, vond ik dat typisch bij dit thema passen. Altijd als ik langs omgereden paaltjes rij, vraag ik me af wat daar mee gebeurd is. Helemaal bij deze paal aangezien hij niet midden in een bocht staat. Er zal wel een boom tegenaan zijn gevallen bij de stormen van de afgelopen tijd.

The theme of the photo friday challange this week is “Crooked”. When I rode past this sign this morning, I found that it typically fits in this theme. Whenever I pass these kinds of damaged signs, I wonder what happened to it. Completely with this post since it’s not in the middle of a curve. Maybe there was a collision with a tree during the storms last month.


(Visited 37 times, 1 visits today)

1 reactie

  1. Ik vind ook de plaats waar hij geknakt is wel bijzonder. Meestal gebeurd dat benedenaan ergens, maar zo halverwege… De boomtheorie is wel een heel plausibele, al sluit ik op de campus een willekeurige studentenactiviteit ook niet uit 🙂

Laat een reactie achter

Uw emailadres zal niet getoond worden.


*


Door verder te klikken op deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close