Geen afbeelding beschikbaar - Roelfina.net

Dolfinarium

Al tijden geleden was het dat ik in het Dolfinarium in Harderwijk was geweest. Voor mijn vaders verjaardag zochten we iets leuks om met zijn vieren te ondernemen en nadat de keus overbleef tussen Burgers Zoo en het Dolfinarium, koos mijn vader het Dolfinarium voor een dagje weg.

In mijn gedachten was het Dolfinarium best wel groot en kon je je er makkelijk een hele dag in vermaken. Niets bleek minder waar toen we er eenmaal waren. Het hele park kan je binnen vijf minuten rondlopen (uiteraard dan wel zonder iets te bekijken) en in mijn gedachten was dat toch echt niet zo. Maar dat is natuurlijk ook niet zo gek als het zo lang geleden is, alles leek vroeger groter.

Maar gelukkig kan je door een leuke route langs allerlei show je prima vermaken. We hadden er het begin van de dag heerlijk weer bij, dus lekker in het zonnetje kijken naar zeehonden, zeeleeuwen en dolfijnen is zeker geen straf. Het was echt een lekker dagje er tussenuit en dat zouden we vaker moeten doen!

(Visited 28 times, 1 visits today)

1 reactie

Laat een reactie achter

Uw emailadres zal niet getoond worden.


*


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.