Geen afbeelding beschikbaar - Roelfina.net

Photo Friday: Sky High


Sneznik

Photo Friday - weekly photo challengeHet thema van deze Photo Friday is “Sky-High”. Een mooi moment dus voor een foto uit 2008 na de beklimming van de Snežník in Slovenië. Met mijn hoogtevrees is 1796m wel als Sky High te bestempelen.

The theme of this Photo Friday is “Sky High”. A nice moment for a photograph from 2008 after climbing the Snežník in Slovenia. With my fear of heights you can label 1796m as Sky High.

(Visited 30 times, 1 visits today)

Laat een reactie achter

Uw emailadres zal niet getoond worden.


*


Door verder te klikken op deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close