Geen afbeelding beschikbaar - Roelfina.net

Paasprojectjes

Zoals al eerder geblogd zou dit Paasweekeinde in het teken staan van wat projectjes op de naaimachine. De geplande schaatshoezen zijn klaar en ik ben behoorlijk tevreden over het resultaat. Een goed projectje om te leren netjes recht te naaien, wat in het begin nogal een ramp bleek te zijn 🙂

Schaatshoezen

Voor het volgende projectje was iets mee voorbereidingswerk nodig. Een lappendeken voor op de bank is het volgende project, maar daar moet wel eerst een ontwerp voor worden gemaakt. Op de stoffenmarkt afgelopen vrijdag heb ik een heleboel vrolijke stofjes gekocht en via een hip PHP-scriptje heeft Olaf een random generator gemaakt waarmee ik de stofjes op de juiste volgorde kan zetten. Hieronder het resultaat en het ontwerp dat het moet worden.


Ontwerp Lappendeken

Na het maken van het ontwerp werd het tijd om alle lapjes op maat te knippen en na een uurtje knipwerk heb ik nu een tafel vol met lapjes van 20×20 cm. Vanavond maar eens kijken of ik een begin kan maken met het in elkaar zetten van de rijen.

Lapjes op tafel

(Visited 630 times, 1 visits today)

Laat een reactie achter

Uw emailadres zal niet getoond worden.


*


Door verder te klikken op deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close