Geen afbeelding beschikbaar - Roelfina.net

Het is zo lang geleden…

… lang geleden! Om een beetje in de Songfestival koorts te blijven, maar een leuke introductie gevonden die de werkelijkheid helaas niet verbloemd. Het is echt al te lang geleden dat er hier een blogje is verschenen, maar het waren dan ook drukke weken.

Om bij afgelopen weekend te beginnen, de batavierenrace heeft weer plaatsgevonden. Het was mijn vijfde jaar achter de Informatiebalie en ik moet eerlijk zeggen, dit jaar zijn er weer nieuwe dingen gebeurd. Wie weet dus volgend jaar gewoon weer. Alhoewel ik dan misschien een beetje mer rekening moet houden met mijn leeftijd en geen shift meer moet willen van 29 uur aan een stuk. Ik was me een partijtje moe op zondag… Maar wel weer een heel leuk weekend gehad met een geslaagde 38e editie van de batavierenrace.

38e Batavierenrace

Buiten de verdere tentamens, colleges en werk om ben ik de afgelopen weken actief in de weer bij de sportschool. Ik fiets nu drie keer per week met het Slim Belly programma en het begint zijn vruchten af te werpen. Inmiddels al 3,5 kilo kwijt, dus dat gaat de goede kant op.Inmiddels zit ik in de tweede serie van vier weken en daar moet ik nog 10 keer van. Het is leuk om te doen, ondanks dat 45 minuten op een fiets zitten erg saai lijkt. Maar gelukkig is dat met een iPod op goed vol te houden en is alleen de zadelpijn nog een obstuctie. Ik zal jullie op de hoogte houden van de progressie.

En de laatste twee weken ben ik buiten mijn studie druk geweest met twee websites. De eerste ervan is inmiddels online, waarvan het ontwerp is gemaakt door alexanderdesigns. Het gaat om de Kick-In site: www.kick-in.nl. Een hele verbetering ten opzichte van de vorige site en hopelijk iets overzichtelijker voor de aankomende studenten. Maar stiekum kom je er dan wel achter hoeveel werk het is om een website te vullen met teksten en plaatjes… Verder nu druk aan het werk aan de powerrouter.com website van Nedap, dus voorlopig kan ik nog wel even nerden 🙂

Eind deze week volgt er in elk geval weer een blogje over mijn Day Zero Project, dus zou het dan iets minder lang geleden moeten zijn 🙂

(Visited 41 times, 1 visits today)

Laat een reactie achter

Uw emailadres zal niet getoond worden.


*


Door verder te klikken op deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close