Geen afbeelding beschikbaar - Roelfina.net

Nieuwe toekomstige hobby

Het schaatsseizoen is voorbij, vandaag sluit de ijsbaan in Enschede en kunnen de schaatsen voorlopig in het vet en worden opgeborgen. Een klein detail moet alleen nog geregeld worden voor de zomermaanden, er moeten nog stoffen hoezen gemaakt worden voor om de schaatsen. Dit was de aanleiding om afgelopen weekend de naaimachine mee te nemen naar Enschede en voor komend weekend staat dit projectje op de planning. Het zou niet al te ingewikkeld moeten zijn en dat is maar goed ook, want veel ervaring met het gebruik van een naaimachine heb ik niet.

Per toeval kwam ik er achter dat er aanstaande vrijdag een stoffen evenement is op het Van Heek-plein in Enschede. Dit komt goed uit, want zaken als elastiek en eventueel wat leuke stofjes en garen moeten nog worden ingeslagen. De stof voor de schaats hoezen heb ik gelukkig al wel, toch handig als je moeder nog een voorraadje op zolder heeft. Volgens mij heb ik wel een leuk weekend voor de boeg! Hebben jullie nog tips voor dingen die je echt niet moet doen als je voor het eerst achter de naaimachine gaat zitten?

(Visited 56 times, 1 visits today)

3 reacties

  1. owww ik zou willen dat ik daar goed in was, maar helaas. aan mij heb je niets als het gaat om leuke tips. Maar ik zit wel vooraan om de resultaten te bekijken 😀

Laat een reactie achter

Uw emailadres zal niet getoond worden.


*


Door verder te klikken op deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close