Geen afbeelding beschikbaar - Roelfina.net

Update 2: Day Zero Project

Er is al weer een maand verstreken sinds mijn voirge update over het Day Zero Project en gelukkig zijn er weer wat vorderingen te melden. Een van de eerste acties die ik heb uitgevoerd na het starten met het project was het regelen van de spaarpot. Deze stond al tijden in de kast, dus hij moest worden afgestoft en in gebruik worden genomen. Voor alle behaalde doelen zit er netjes 2 euro in, dus het bedrag loopt lekker op!

Spaarpot Day Zero Project

Geld in de spaarpot Day Zero Project

#5 Haal iemand anders over om ook deel te nemen aan het Day Zero Project – via de NBVP ben ik in contact gekomen met Brigitte. Zij was enthousiast over het project en heeft er inmiddels uitgebreid over geblogd en is ook met haar lijst met 101 doelen begonnen. Keep up the good work Brigitte!

#9 Sport minimaal 2x per week – tot nu toe lukt me dit vrij aardig. Vanaf volgende week ga ik zelfs proberen mijn gemiddelde wat op te krikken met 3x per week fietsen, 1x per week dansen en 1x per week Tae Bo. Nu maar hopen dat ik dat een maand lang ga volhouden.

#12 Kook minimaal 1x per maand uitgebreid – afgelopen maand heb ik hazerug fileetjes klaargemaakt. Normaal ben ik niet zo van het wild, maar deze smaakten toch erg lekker. Gelukkig ligt er nog een portie in de vriezer, dus binnenkort hebben we nog een keer mazzel.

#55 Kijk minimaal 101 303 films – dit vordert al gestaag en het absolute hoogtepunt hierbij was de film Alice in Wonderland.

#59 Ga 25 keer schaatsen (natuurijs/ijsbaan) – de ijsbaan sluit 31 maart en voor die tijd lukt het niet meer om nog een keer te gaan schaatsen. Dit jaar blijf ik dus staan op 10 keer schaatsen, dan moet volgend seizoen beter kunnen en misschien dat ik ook mijn target aantal dan wat moet vergroten, maar dat zien we volgende winter wel.

#83 Bekijk een film in 3D – ook hier weer Alice in Wonderland. Heb een hele leuke avond gehad samen met Talitha en met 3D brilletjes op zitten genieten van de wondere wereld waar Alice in terecht komt na haar val in het konijnenhol.

Een aantal doelen vorderen gestaag, zoals het lezen van minimaal 25 boeken, naar de bioscoop gaan, twitteren, bloggen. Voor de vorderingen bij deze doelen kunnen jullie de lijst bekijken op de Day Zero Pagina.

(Visited 46 times, 1 visits today)

3 reacties

Laat een reactie achter

Uw emailadres zal niet getoond worden.


*


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.