Geen afbeelding beschikbaar - Roelfina.net

Eenzaam weekje

Helemaal niet gerealiseerd dit weekend, maar deze week ben ik alleen thuis. Vriendlief is aan het werk in Rotterdam en ik zit in Enschede te studeren. Vorige keren ben ik wel meegeweest naar Rotterdam, maar deze keer kon dat niet vanwege college’s en opdrachten. Dus nu heb ik de avonden helemaal voor mezelf en kan ik wat bijkomen met series kijken, want daar had ik nogal een achterstand mee. Dus vanavond lekker wat afleveringen Gossip Girl, House en Heroes en ik kan er daarna weer even tegen.

Nu alleen nog een onderwerp bedenken voor het 2e essay van Externe Organisatie. Het moet gaan over de productie van een publiek goed en ik heb echt geen inspirerende ideeën. Morgen nog maar even wat artikelen doorlezen op zoek naar ideeën of als jullie wat leuke onderwerpen hebben, post ze gerust hieronder!

(Visited 22 times, 1 visits today)

1 reactie

Laat een reactie achter

Uw emailadres zal niet getoond worden.


*


Door verder te klikken op deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close