Geen afbeelding beschikbaar - Roelfina.net

R.I.P.

Dit is de leus die ik mijn laptop mee moet geven. Vandaag na een weekendje niet thuis te zijn geweest, wilde ik hem aanzetten en gaf hij de geest. Eerst nog geprobeerd met veel geduld hem opgestart te krijgen, maar er kwam niets op het scherm. BIOS niet meer bereikbaar, harde schijf stond stil, geen beeld, ofwel het zag er niet goed uit. En ook na het losschroeven van de harde schijf kwam er maar geen vebetering in.

Wat gaat er op zo’n moment door je heen? Nu in mijn geval: “Waarom heb ik nou geen backup gemaakt?” Vorige week had hij al wat kuren en had ik eigenlijk zo slim moeten zijn om mijn gegevens te backuppen. Maar dit heb ik niet gedaan en zo sloeg vandaag de stress toe in mijn hoofd. Wat stond er ook weer allemaal op en wat kan ik nog elders terug vinden? Ik kon het me niet allemaal meer herinneren en raakte al lichtelijk in paniek. Gelukkig is Olaf weer thuis en heeft hij nog zijn best gedaan om mijn harde schijf aan de praat te krijgen zodat mijn data gered kon worden. Met frisbee-bewegingen en wat getik tegen de harde schijf heeft de schijf in zijn laatste stuiptrekkingen de data terug gegeven en ben ik gelukkig nu geen belangrijke spullen kwijt.

Nu ben ik dus op zoek naar een nieuwe en betaalbare laptop. Helaas heb ik geen geld voor een Mac, dus wordt het waarschijnlijk een Dell Inspiron 1545. En wat heb ik hier van geleerd? Voortaan toch maar wat vaker een backup maken, dat scheelt toch wel wat stress.

(Visited 26 times, 1 visits today)

3 reacties

Laat een reactie achter

Uw emailadres zal niet getoond worden.


*


Door verder te klikken op deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close