Istanbul - Aya Sofia

Istanbul: foto-update

Het is al weer ruim twee weken geleden, maar ondertussen ben ik er eindelijk aan toe gekomen om de foto’s uit te zoeken en online te zetten. Het was een leuke week in Istanbul en als je zo de foto’s weer terug ziet, krijg je gelijk weer zin om op reis te gaan. Dat zal alleen nog even moeten wachten, want voorlopig moet er eerst gestudeerd worden.

Aya Sofia

De Aya Sofia is het beroemste gebouw in Istanbul. De grootsheid is niet makkelijk in een foto te vangen, maar de ruimte binnen was echt enorm. Bovenstaande foto is het resultaat van heel wat uurtjes foto’s schieten.

Boottocht over de Bosporus

Boottocht op de Bosporus met uitzicht op Istanbul

Na een boottocht over de Bosporus waren we getuige van een mooie zonsondergang over Istanbul waarbij je mooi alle moskeeën op de zeven heuvels van Istanbul ziet liggen.

Spice Bazaar

Spiza Bazaar in Istanbul

Echt een “must see” in Istanbul is de Spice Bazaar. Het ruikt er heerlijk en de kleine winkeltjes en steegjes zien er allemaal uitnodigend uit. Als je niets wilt kopen, moet je wel sterk in je schoenen staan, want uiteraard staat er bij elk winkeltje een enthousiaste verkoper die je van alles aan wil smeren.

Galata Tower

Uitzicht vanaf de Galata Tower in Istanbul

Vanaf de Galata Tower heb je een mooi uitzicht over de stad 360 graden in het rond. We hadden er een lekker zonnetje bij.

Dit was maar een hele kleine selectie van de foto’s. Wil je er meer zien, kijken dan even op Flickr voor de rest van de foto’s!

(Visited 195 times, 1 visits today)

Laat een reactie achter

Uw emailadres zal niet getoond worden.


*


Door verder te klikken op deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close