Geen afbeelding beschikbaar - Roelfina.net

December planning

De donkere dagen voor kerst breken weer aan. Meestal stond dit in het teken van een overvolle agenda en heel erg veel etentjes her en der. Tot nu toe lijkt onze agenda verdacht leeg. Maar twee keer een kerstdiner, geen sinterklaas dit jaar en plannen voor Oud & Nieuw die we nu net aan het maken zijn. Verder is er lekker veel “vrije tijd”. Uiteraard gaat die vrije tijd gewoon op aan werken, studie en andere nuttige en minder nuttige zaken en we gaan ook echt nog wel een weekendje naar het westen van het land, maar om eerlijk te zijn, is het een heel prettig gezicht om niet tegen een bomvolle agenda aan te kijken. Op de een of andere manier kan ik met meer plezier vooruit kijken naar wat er komen gaat, dus misschien ook in 2010 proberen om de agenda niet helemaal vol te stouwen.

(Visited 52 times, 1 visits today)

Laat een reactie achter

Uw emailadres zal niet getoond worden.


*


Door verder te klikken op deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close