Geen afbeelding beschikbaar - Roelfina.net

Ziekjes

De trip naar Istanbul was erg leuk, veel gezien en gedaan. Helaas heb ik daar waarschijnljik iets opgelopen en de afgelopen anderhalve week heb daarom ziekjes doorgemaakt. Eerst dacht ik dat het gewoon een buikgriep was, maar waarschijnlijk is het toch een bacteriële infectie. Nu ben ik dus bezig met een antibioticumkuur om er weer bovenop te komen. Gelukkig gaat het weer iets beter en slaap ik niet meer de halve dag en kan ik nu dus ook weer wat nuttige dingen doen. Ziek zijn is maar saai, dus hopelijk gaat het snel weer beter.

(Visited 38 times, 1 visits today)

Laat een reactie achter

Uw emailadres zal niet getoond worden.


*


Door verder te klikken op deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close