Geen afbeelding beschikbaar - Roelfina.net

Istanbul

Van de week hebben we een paar dagen Istanbul geboekt. We wilden er nog graag even tussenuit en dan het liefst naar een land waar we allebei nog niet eerder geweest waren. En zo kwamen we uiteindelijk bij Istanbul uit. Het lijkt me een heel bijzondere stad met waarschijnlijk veel tegenstellingen tussen Oost en West. Uiteraard een stad bij uitstek om veel foto’s te maken en om uren rond te lopen langs alle mooie Ottomaanse gebouwen.

Hopelijk komt begin volgende week mijn reisgids binnen, zodat we van te voren nog wat plannen kunnen maken over wat we er willen bekijken. Als jullie nog tips hebben of echte must-see’s laat het even horen!

(Visited 34 times, 1 visits today)

Laat een reactie achter

Uw emailadres zal niet getoond worden.


*


Door verder te klikken op deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close