Geen afbeelding beschikbaar - Roelfina.net

Games

Waarmee vermaak jij je in je vrije tijd? Ik ben wat minder creatief de laatste tijd en heb (helaas voor mijn vrije tijd) de games op Facebook ontdekt. Nu ben ik dus een fanatieke boer in FarmVille en in FarmTown, ik werk voor de maffia in MaffiaWars en ik vecht als vampier in VampireWars. Het is maar 2-3 keer per dag even kijken hoe alles erbij staat, maar toch werkt het enigszins verslavend. Een tijd geleden heb ik dit ook gehad met Travian waar als je heel veel verder kwam ook hele dagen aan tijd in ging zitten. Dat is bij de Facebook spelletjes gelukkig nog niet zo, want anders zou het de verkeerde kant op gaan met de verslaving.

Wel grappig dat mensen altijd aan mijn vriend vragen wat voor computergames hij allemaal speelt, niet dat de Facebook spelletjes daaronder zouden vallen. Maar hij speelt echt helemaal geen games en nerd alleen maar nuttige dingen op zijn PC, alhoewel het dicutabel is of alle geproduceerde statistieken nuttig zijn natuurlijk.

Wel grappig vind ik het om te zien hoe dit soort dingen bij mij bij vlagen komen. Dan vind ik dit weer een paar maanden leuk en dan dat weer. Zo heb ik een tijd lang elke avond een uurtje gebreid, maar die tijd is ook al weer voorbij. Alhoewel ik van de week wel een nieuwe muts heb gebreid omdat de oude redelijk op was. Ik ben wel benieuwd of er nog meer nieuwe hobbies of verslavingen op mijn pad komen deze winter, maar dat zien we vanzelf wel weer.

(Visited 39 times, 1 visits today)

Laat een reactie achter

Uw emailadres zal niet getoond worden.


*


Door verder te klikken op deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close