Geen afbeelding beschikbaar - Roelfina.net

Bijbaantjes

De wondere wereld van de bijbaantjes opent zich weer voor me. Na ruim 1,5 jaar stop ik met mijn huidige bijbaantje en dat betekent dat ik een nieuw bijbaantje nodig heb. Het liefst eentje waarvoor ik niet eerst 30 minuten in de auto hoef te zitten (en ook echt de auto, want een bus komt niet eens in de buurt). Dus vandaag maar weer eens gekeken op de website van ASA Student en waarempel ze hebben ook bijbaantjes beschikbaar die zich niet in een callcenter afspelen, want een callcenter daar zou ik echt nooit willen werken.

Ik krijg al tijden mailtjes van Studentenwerk.nl, maar daar houdt het toch echt op bij de klantenservice van Ziggo of KPN. Of nog erger een outbound callcenter waarbij ze er ook nog eens vanuit gaan dat je producten gaat aansmeren aan onwelwillende mensen.

Nu dus maar hopen op een ander leuk baantje. Mocht je nog iets leuks weten voor ongeveer 8 uur per week, laat het horen, ik ben geïnteresseerd!

(Visited 32 times, 1 visits today)

Laat een reactie achter

Uw emailadres zal niet getoond worden.


*


Door verder te klikken op deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close