Geen afbeelding beschikbaar - Roelfina.net

Herfst

Gisterenmiddag zat het weer eens niet mee. Ik loop naar buiten om op mijn fiets te stappen en naar huis te gaan, beginnen er wat druppels te vallen. Ik ben de straat nog niet uit of het begint te regenen… ik was binnen een paar minuten doorweekt. Dit is duidelijk een van de nadelen van de herfst, maar gelukkig zitten er ook leuke kanten aan.

  • Alle blaadjes verkleuren waar je weer mooie foto’s van kan maken.
  • Je kan al weer bijna ongegeneerd pepernoten eten.
  • Het is duidelijk tijd voor warme chocolademelk met slagroom.
  • En ook de stamppotten mogen weer op tafel.

Kort gezegd: de gezeligheidsmaanden komen er weer aan.

Helaas heb ik maar weinig tijd om gezellig te zijn de laatste en de komende tijd. Er moet veel gestudeerd worden, het werk gaat gewoon door en elk weekend is er tot nu toe wel iets waarvoor we van huis moeten. Maar ach, dat houd je in elk geval van de straat.

(Visited 33 times, 1 visits today)

1 reactie

Laat een reactie achter

Uw emailadres zal niet getoond worden.


*


Door verder te klikken op deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close