Kasteel in Matsumoto

Matsumoto

Vandaag hebben we Tokyo verlaten om verder Japan in te trekken. Matsumoto was de bestemming in de Japanse Alpen en met de Asuza Limited Express waren we hier in 2,5 uur. Na aankomst op het station hebben we even lekker gelunched en daarna de wandeling aangevangen richting de ryokan. We hadden op verschillende kaartjes gekeken en beredeneerd dat het zo’n 1,5km moest zijn. Helaas bleek de schaal niet echt correct en dus duurde de wandeling ongeveer een uur. Maar doordat het richtingsgevoel toch op de goede plek zat zijn we uiteindelijk aangekomen bij de ryokan Seifuso in Matsumoto.

Matsumoto Castle

We werden netjes welkom geheten en de slippertjes stonden voor ons klaar. Na onze tassen te hebben gedropped was het tijd voor een bezoekje aan Matsumoto-Castle (zie foto hierboven). Op de fiets was het nog geen 10 minuutjes, dus goed te doen. Foto’s hiervan volgen nog op een later moment.

Matsumoto Castle bij zonsondergang

Vanavond hebben we echt Japans gegeten aan lage tafeltjes en voor jongens met een lengte van ruim boven de 1,85m is het dan een hele uitdaging om je benen kwijt te raken. Maar we hebben gegeten en zijn weer terug gekomen bij de ryokan waar we zo lekker een bad gaan nemen in Japanse stijl en daarna de Yakuta aantrekken om nog wat te relaxen. Morgen verder de bergen in met de trein, dus we zijn benieuwd. Groetjes uit Japan!

(Visited 35 times, 1 visits today)

2 reacties

  1. Hoi, hoi,wat super om allemaal te lezen wat jullie zoal uitspoken en meemaken.Voor Jantien en ren‚, Jojan en ik hebben het afgelopen weekend alvast in jullie huis gezeten. Gaat allemaal goed hier en lekker door de bossen gefietst.(oh ja, en we hebben gestofzuigd, Jojan had een vaas met sierzand omgegooid 🙂 verder is het huis nog heel hoor 🙂 )Heel veel plezier nog en we houden deze site in de gaten.(p.s. Freek, John en Roy staan in de finale van Op zoek naar Joseph!!!!!)Dikke zoen, Rianne en Jojan!!!!!!

  2. Leuk weer een stukje van jullie te lezen. Die lange Hollandse jongens vallen vast wel op bij de kleine Japanezen.Heel veel plezier!!!!!! bas en ans

Laat een reactie achter

Uw emailadres zal niet getoond worden.


*


Door verder te klikken op deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close