Asimo in Science Museum Tokyo

Tokyo part 3

Science Centre

Deze zaterdag hebben Nynke en ik eerst eens lekker rustig aangedaan en bij Jorg thuis lekker rustig opgestaan en ontspannen. Rene, Jorg, Jantineke en Olaf zijn toen op weg gegaan naar het Science Centre op Odaiba. Daar hebben ze “robotjes” gezien (o.a. Asimo te zien op de coverfoto), een mechanische versie van het internet (zie de onderstaande foto). En een heleboel andere natuurkundige weetjes.

Science Museum Tokyo

Na het Science Centre zijn de “anderen” gelopen door het Venus Fort; een “Europees” aangekleed winkelcentrum, waar gewinkeld had kunnen worden. Maar ze zijn uiteindelijk terecht gekomen bij de Toyota Showroom om daar rond te crossen in een electrisch autootje.

Meiji Jingu Shrine

Nynke en ik zijn ’s middags richting de Meiji Jingu Shrine gegaan. Op zaterdag is het daar een komen en gaan van bruidjes die traditioneel Japans trouwen. Erg leuk om een keer te zien en vooral de kleine kindjes in Kimono zijn erg schattig.

Bruiloft in de Meiji Jingu Shrine Tokyo Japan

Achtbaan Thunder Dolphin

Daarna stond voor ons de Thunder Dolphin op het programma. Een grote achtbaan in Tokyo welke over en door een gebouw heen gaat. Nynke en ik waren de enige durfals die dit aandurfden. Maar daardoor zijn er wel leuke foto’s en filmpjes van ons avontuur.

Nynke en Roelfina in de achtbaan Tokyo

Achtbaan in Tokyo

(Visited 142 times, 1 visits today)

1 reactie

Laat een reactie achter

Uw emailadres zal niet getoond worden.


*


Door verder te klikken op deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close